Ludovic Orban, președintele PNL: “Dreapta modernă, pro-europeană s-a unit într-un proiect comun pentru București”

Ludovic Orban, președintele PNL, Dan Barna, președintele USR și Dragoș Tudorache, președintele PLUS au prezentat astăzi, într-o conferință de presă, candidatul comun pe care cele trei partide îl vor susține în cursa pentru Primăria Capitalei, în persoana lui Nicușor Dan.

“Bucureștiul are nevoie să respire, să se miște, să câștige. Avem cu toții nevoie de o administrație competentă, cu o abordare nouă, orientată spre cetățean. Avem nevoie de o infrastructură funcțională, creată strategic, durabil, pentru viitor. Avem nevoie de școli noi, de grădinițe, de spații verzi și de locuri de petrecut timpul liber; de un transport în comun eficient, cu autobuze prietenoase cu mediul, tramvaie care să nu mai deraieze și troleibuze care să nu ia foc în mers. Avem nevoie de un oraș dezvoltat și o administrație care să fie partenerul oamenilor. Avem nevoie, practic, de un oraș nou. Iar Noul București poate deveni realitate pentru fiecare dintre noi!Vino alături de mine, de bucureștenii și partidele care mă susțin în campania care urmează! Doar împreună putem schimba fața Bucureștiului!”, declară Nicușor Dan, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS pentru funcția de primar al Municipiului București.

Despre Nicușor Dan

Nicușor Dan este un activist civic și matematician român, inițiator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România, candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului la alegerile din iunie 2012 și alegerile locale din 2016 și, din iunie 2016, consilier general al municipiului București.

4,258 thoughts on “Ludovic Orban, președintele PNL: “Dreapta modernă, pro-europeană s-a unit într-un proiect comun pentru București”