GDPR

Regulament general Business & Style privind protecția datelor

Cine suntem

Site-ul nostru este: https://business-style.ro  

Ce fel de date cu caracter personal prelucrăm și de ce

Conform cerințelor Prezentului Regulament (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în mediul online.

Business & Style https://business-style.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care ni le furnizați și manifestă o grijă deosebită pentru a ne asigura că acceptul este acordat în mod liber.

Vă informăm că adresa dumneavoastră de e-mail se află în baza noastră de date deoarece a fost obtinuță în mod direct ca urmare a unor corespondențe anterioare sau sunteți un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectată dintr-o bază de date la care ați subscris sau a fost făcută publică de către dumneavoastră prin afișări online cu caracter publicitar sau prezentată în cadrul unei întâlniri de afaceri.

Astfel, Business & Style https://business-style.ro este responsabil și are grijă de datele personale pe care ni le-ați furnizat. În plus, integritatea și confidențialitatea datelor sunt protejate. Scopul colectării datelor reprezintă cercetări de piață, marketing direct, sondaje de opinie.

Odată ce ne-ați oferit date cu caracter personal pentru a participa la activități de marketing direct, Business & Style https://business-style.ro prelucrează date cu caracter personal (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) în scop contractual, cu scopul de a vă transmite online sau prin telefon, informări cu privire la produsele sau serviciile pe care le oferim și invitații la evenimentele pe care le organizăm.

Pentru continuarea comunicării, Business & Style vă recomandă să ne transmiteți un e-mail cu subiectul ABONARE la adresa informare@business-style.ro.    

Pentru întreruperea comunicării, Business & Style vă recomandă să ne transmiteți o solicitare cu subiectul DEZABONARE de la mesajele de marketing la adresa de e-mail informare@business-style.ro.      

Pentru informații suplimentare legate de protecția datelor, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail informare@business-style.ro.

Comentarii

Atunci când vizitatorii lasă comentarii pe site, prelucrăm datele cu caracter personal afișate în formularele de comentarii, adresa de IP precum și browserul folosit pentru a preveni mesajele de tip spam.