Termeni și condiții

Business & Style vă întâmpină cu drag la adresa https://business-style.ro

Mai jos sunt termenii și condițiile noastre de utilizare a site-ului, la care puteți accesa în mai multe moduri, inclusiv World Wide Web, telefon mobil, fluxuri RSS. Acești termeni și condiții se aplică ori de câte ori accesați site-ul, pe orice dispozitive.

Utilizând site-ul ca cititor sau utilizator înregistrat, se consideră că ați acceptat acești termeni și condiții. Dacă sunteți înregistrat ca utilizator, vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate.

Orice modificări aduse termenilor și condițiilor vor fi reflectate pe această pagină.

Accesul și utilizarea acestui site (https://business-style.ro) este asigurat de Business & Style cu respectarea următorilor termeni:

1) Prin utilizarea business-style.ro, sunteți de acord să fiți legat de acești termeni, care vor intra în vigoare imediat la prima utilizare a business-style.ro. Dacă nu sunteți de acord să fiți legat legal de toți următorii termeni, nu accesați și / sau nu utilizați business-style.ro.

2) Business & Style poate modifica aceste condiții în orice moment, prin publicarea modificărilor online. Vă rugăm să consultați reguli acești termeni pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări făcute de Business & Style. Utilizarea dvs. continuă de business-style.ro după ce au fost postate modificări ale acestei politici înseamnă că sunteți de acord să fiți legat de acești termeni, actualizați și / sau modificați.

3) Nu puteți copia, reproduce, republica, descărca, posta, difuza, transmite, pune la dispoziția publicului sau utiliza în alt mod conținut business-style.ro în orice fel, cu excepția propriei utilizări personale, non-comerciale. De asemenea, sunteți de acord să nu adaptați, modificați sau creați o lucrare derivată din orice conținut business-style.ro, cu excepția utilizării dvs. personale, non-comerciale. Orice altă utilizare a conținutului business-style.ro necesită permisiunea scrisă prealabilă a Business & Style.

4) Sunteți de acord să utilizați business-style.ro doar în scopuri legale și într-un mod care nu încalcă drepturile, restricționarea sau inhibarea utilizării și a plăcerii altcuiva de la business-style.ro. Comportamentul interzis include hărțuirea sau provocarea de primejdie sau inconvenient oricărei persoane, transmiterea de conținut obscen sau ofensator sau perturbarea fluxului normal de dialog în cadrul business-style.ro.

Renunțarea la răspundere

Business & Style nu acceptă nicio responsabilitate pentru nicio declarație din material. Nu trebuie să vă bazați pe nicio declarație pe care am publicat-o pe business-style.ro fără să luați mai întâi sfaturi profesionale de specialitate. Nimic din material nu este furnizat în vreun scop specific sau la cererea unei anumite persoane.

Nu oferim garanții de niciun fel și fără nicio reprezentare pentru material – informații, nume, imagini, imagini, logo-uri și pictograme – găsite în business-style.ro.

Puteți accesa alte site-uri prin link-uri de pe business-style.ro. Aceste site-uri nu sunt sub controlul nostru și nu suntem responsabili în niciun fel pentru conținutul lor.

Business & Style nu este responsabil pentru niciuna dintre următoarele pierderi sau daune (indiferent dacă sunt prevăzute, previzibile, cunoscute sau de altfel):

(a) pierderea de date;

(b) pierderea veniturilor sau a profiturilor anticipate;

(c) pierderea afacerii;

(d) pierderea oportunității;

(e) pierderea bunăvoinței sau prejudiciul pentru reputație;

(f) pierderile suferite de terți; sau

(g) orice daune indirecte, consecințe, speciale sau exemplare care rezultă din utilizarea business-style.ro indiferent de forma de acțiune.

Trebuie să vă luați singură precauția în acest sens, deoarece nu acceptăm nicio responsabilitate pentru nicio infecție cauzată de virus, de o altă contaminare sau de orice lucru care are proprietăți distructive.

DACĂ AVEȚI SUB VÂRSTA DE 18 ANI:

i) Vă rugăm să obțineți permisiunea de la un părinte sau tutore înainte de a lua parte la orice discuție business-style.ro.

ii) Nu dezvăluiți niciodată informații personale despre tine sau despre altcineva (de exemplu, numărul de telefon, adresa de domiciliu sau adresa de e-mail).

Material terță parte pe business-style.ro

Veți vedea materialul publicitar trimis de terți pe business-style.ro. Agențiile de publicitate sunt singuri răspunzători pentru conținutul materialelor publicitare pe care ni le transmit, inclusiv asigurându-se că acesta respectă legislația relevantă. Nu acceptăm nicio responsabilitate pentru conținutul materialului publicitar, inclusiv, fără limitare, orice eroare, omisiune sau inexactitate din acestea.

Trimitere de text către business-style.ro

Utilizatorii site-ului nostru pot trimite materiale pentru publicare în diferite domenii ale site-ului, inclusiv serviciul nostru de blog. Nu acceptăm nicio răspundere cu privire la materialele trimise de utilizatori și publicate de noi și nu suntem responsabili pentru conținutul și acuratețea acestuia.

Dacă doriți să ne trimiteți materiale pentru publicare pe business-style.ro, puteți face acest lucru în următorii termeni și condiții:

1) publicarea oricărui material pe care ni-l trimiteți va fi la latitudinea dvs. Ne rezervăm dreptul de a adăuga sau șterge textul sau graficele înainte de publicare sau de a refuza publicarea;

2) ne acordați o licență mondială neexclusivă, perpetuă, fără drept de redevență, pentru a republica orice material pe care ni-l trimiteți în orice format, inclusiv, fără limitare, tipărirea și formatul electronic;

3) ne declarați că orice material pe care ni-l trimiteți este lucrarea dvs. originală și că dețineți drepturile de autor și orice alte drepturi relevante;

4) garantați că materialul pe care îl trimiteți nu este obscen, ofensator, defăimător al niciunei persoane sau ilegal;

5) sunteți de acord să nu publicați materiale, inclusiv spamul, care este intenționat să deranjeze alți utilizatori;

6) recunoașteți că orice încălcare a acestor garanții ne poate provoca pagube sau pierderi și sunteți de acord să ne despăgubiți integral și permanent împotriva oricărei terțe obligații, pretenții, costuri, pierderi sau daune pe care le suportăm ca urmare a publicării materialului pe care îl transmiteți noi, inclusiv pierderi consecvente;

7) ne rezervăm dreptul de a vă elimina accesul la servicii individuale dacă credem că abuzați de servicii în vreun fel.

Depunere de materiale grafice către business-style.ro

Când ne trimiteți o fotografie sau alt material grafic, o faceți în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Acest lucru înseamnă că sunteți de acord că ați făcut fotografia (fotografiile) pe care ne-ați trimis-o sau aveți permisiunea sau este autorizată de proprietarul fotografiei pentru a ne trimite-o (ei) și pe care o acordați ne este o licență neexclusivă, fără drepturi de autor, pentru a publica sau utiliza în alt mod fotografia / fotografiile în orice fel și oricând dorim pe business-style.ro. Fotografia (fotografiile) nu trebuie să fie defăimătoare și nu poate încălca legile.

Fotografiile selectate și materialul grafic vor fi publicate la discreția editorului și nu veți fi plătit, chiar dacă fotografia (fotografiile) dvs. este (sunt) publicată (publicate).

Este posibil să tăiem, să edităm, să decupăm sau să aranjăm fotografia sau fotografiile pe care le considerăm potrivite să apară pe business-style.ro și putem elimina fotografia sau fotografiile dvs. în orice moment.

Numele dvs. va fi publicat alături de fotografia sau fotografiile dvs., dar putem modifica sau șterge orice comentarii pe care le trimiteți împreună cu fotografia sau fotografiile dvs.

Siguranță

Vă sfătuim să nu dezvăluiți niciodată informații personale despre dvs. sau altcineva (de exemplu, numărul de telefon, adresa de domiciliu sau adresa de e-mail). Vă rugăm să nu includeți adrese poștale de niciun fel. Dacă aveți o adresă utilă de partajat, informați gazda zonei comunitare relevante folosind linkul „Contactați-ne” și îl vor promova dacă consideră că este potrivit.

General

Acești termeni pot varia de la un timp la altul. Vă rugăm să vă asigurați că revizuiți acești termeni și condiții în mod regulat, deoarece veți considera că ați acceptat orice variantă dacă continuați să utilizați site-ul după ce a fost postat.

Deși vom face tot posibilul pentru a oferi acces constant și neîntrerupt la business-style.ro, nu vă garantăm acest lucru. Nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru întrerupere sau întârziere.

Legea guvernantă și jurisdicție

Acești termeni sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legile României. Toate normele, reglementările, indicațiile, comenzile și notificările relevante se vor aplica, de asemenea.

Alegând să navigați pe acest site, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate a site-ului business-style.ro.