Impact Developer & Contractor îl numește pe Constantin Sebeșanu în poziția de Director de Dezvoltare

Impact Developer & Contractor își consolidează echipa prin numirea lui Constantin Sebeșanu în poziția de Director de Dezvoltare. Cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte și managementul activelor, Constantin Sebeșanu va ajuta la extinderea companiei la nivel național prin noi construcții sustenabile.

„Este o onoare să fac parte din echipa  unui dezvoltator de top, cu 30 de ani de experiență pe piața imobiliară din România. În cadrul companiei Impact, voi coordona dezvoltarea mai multor proiecte sustenabile, la un standard ridicat de calitate, care vor contribui atât la îmbunătățirea calității locuirii, cât și la dezvoltarea zonelor în care vom construi.” a declarat Constantin Sebeșanu, Director de Dezvoltare Impact Developer & Contractor.

Pe parcursul celor 25 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte și managementul activelor, Constantin Sebeșanu a participat activ la inițierea și operarea a zeci de proiecte, sprijinind astfel procesul decizional pentru dezvoltarea sustenabilă și succesul investițiilor. Noul Director de Dezvoltare al Impact a urmat cursurile la Institutul Politehnic București și deține specializări în Management Strategic și Financiar, dobândite în cadrul Universităților Cornell și Boston.

„Ne bucurăm să-l avem pe Constantin Sebeșanu la conducerea departamentului nostru de dezvoltare. Aflat într-o poziție strategică în cadrul companiei, avem convingerea că va avea o contribuție semnificativă la implementarea strategiei noastre de expansiune la nivel național. Obiectivul companiei este de a construi locuințe de calitate, sustenabile, îmbunătățindu-ne continuu procesul de construire, iar experiența lui Constantin se potrivește perfect acestui scop.” a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

În ianuarie 2021, Impact Developer & Contractor a început construcția Noului Greenfield (faza a IV-a de dezvoltare), cu obiectivul de a implementa un concept de construire responsabil față de mediu și care respectă cele mai înalte standarde de eficiență energetică. În paralel, compania lucrează la ultima fază a ansamblului Luxuria Residence, certificat BREEAM Excellent și la ansamblul rezidențial Boreal Plus din Constanța. Anul acesta, Impact va demara lucrările de construire pentru Greenfield Copou, proiect rezidențial din Iași care va replica modelul Greenfield Băneasa.