Chain IQ Group lansează un program global de titluri de participare pentru angajați

Chain IQ Group, principalul furnizor independent de servicii strategice, tactice și operaționale de achiziții indirecte, cu sediul în Elveția și birouri în 14 țări, lansează un program de participare pentru angajați, prin care permite angajaților săi din întreaga lume să achiziționeze titluri de participare (PS Shares).

Cu ocazia celei de-a 9-a aniversări de la înființarea Chain IQ Group, începând cu luna mai 20203 angajați ai companiei din întreaga lume pot deveni co-investitori printr-un plan dedicat de participare a angajaților (Employee Share Participation Plan / ESPP).

Odată cu lansarea programului ESPP, Chain IQ recunoaște contribuțiile valoroase ale angajaților săi și dorește să alinieze și mai bine interesele acestora cu succesul pe termen lung al companiei. În plus, prin acest demers se va întări un sentiment de apartenență și colaborare transfrontalieră.

Prin crearea unui mediu mai inclusiv și mai motivant, ESPP-ul recent lansat combină recompense pe termen scurt și pe termen lung. Participanții vor primi dividende în numerar în concordanță cu acționarii existenți ai Chain IQ, beneficiind totodată și de potențiale câștiguri de capital odată cu evoluția valorii companiei în timp. Programul este accesibil la nivel global și este disponibil angajaților Chain IQ cu contract de muncă permanent, pe perioadă nedeterminată. Nu va exista o piață secundară pentru titlurile de participare, deoarece Chain IQ este obligată să cumpere titlurile de participare de la angajații care părăsesc compania, iar aceștia sunt, la rândul lor, obligați să vândă titlurile la momentul plecării din companie.

“Sunt foarte încântat, alături de acționarii noștri fondatori, să lansăm această inițiativă importantă, care îi invită pe toți angajații noștri să devină co-investitori în Chain IQ. Ca antreprenor, sunt un susținător declarat al conceptului de a permite angajaților să devină parte din povestea noastră de succes și de a le permite să beneficieze de munca și investiția lor în companie”, declară fondatorul și președintele executiv al companiei, Claudio Cisullo.