Dentons a oferit asistență juridică în legătură cu vânzarea Affidea

Firma globală de avocatură Dentons a oferit asistență juridică companiei de investiții private B-Flexion și Affidea Group în legătură cu vânzarea Affidea către Groupe Bruxelles Lambert.

Fondată în 1991, Affidea este cel mai mare furnizor european de servicii medicale avansate de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament al cancerului. În perioada în care Affidea a fost deținută de B-Flexion, compania s-a dezvoltat de la un număr de 120 de centre la peste 320 de centre în 15 țări europene. Cu o rețea de peste 11.000 profesioniști, Affidea oferă servicii unui număr de peste 12 milioane de pacienți anual.

“Suntem încântați că echipa noastră a fost alături de B-Flexion și Affidea în următoarea etapă a dezvoltării Grupului”, a declarat Rob Irving, unul din coordonatorii grupului european de practică Corporate și M&A din cadrul Dentons, lider al echipei juridice a tranzacției. “Această tranzacție subliniază experiența Dentons în tranzacții transfrontaliere majore în Europa, precum și în sectoare extrem de specializate și reglementate cum este cazul serviciilor medicale.”

“Ne bucurăm că am avut alături de noi echipa Dentons care a coordonat eficient și fără dificultăți procesul de vânzare”, a declarat Carole Ducrest, General Counsel al Affidea Group. “Cu o experiență vastă atât în sectorul serviciilor medicale, cât și în cel de private equity, echipa Dentons este poziționată ideal pentru a sprijini această importantă tranzacție strategică.”

Rob Irving (partner) împreună cu Kamran Pirani (senior associate) au coordonat echipa multi-jurisdicțională Dentons, fiind asistați de Perry Zizzi (managing partner)și Doru Postelnicu (counsel) (București); Sebastian Ishiguro și Brigitta Kovács (associates)(Budapesta); Petr Zákoucký (partner) și Adam Přerovský (senior associate) (Praga); Maria Samolińska-Hojda (director consultanță farmaceutică) și Adam Odojewski (counsel) (Varșovia); Ilaria Gobbato (partner) împreună cu Ferdinando Bonofiglio și Carla Piccitto (senior associates)(Milano); Nieves Briz (partner) și Natalia Ontiveros (counsel) (Barcelona); Natalia Palomar (associate) (Madrid); Dogan Eymirlioglu (partner), Cisem Altundemir (counsel) și Denizhan Uslu (associate) (Istanbul); Namik Ramić (partner) și Jade Serres (associate) (Luxembourg).