Dragos Constantinescu este noul presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei

Membrii Asociatiei Berarii Romaniei l-au desemnat in functia de presedinte pe Dragos Constantinescu, presedinte al Ursus Breweries si managing director Romania and Hungary in cadrul Asahi Europe& International.

Din 1 ianuarie 2021, Dragos Constantinescu a preluat noile atributii din cadrul Asociatiei de la Dan Robinson, managing director Heineken Romania, care a asigurat presedintia pe parcursul anului 2020.

 “Continuam sa ne concentram eforturile pe o dezvoltare sustenabila a sectorului si pe promovarea unui consum responsabil de bere in Romania.  Ne asteptam ca piata berii sa isi continue maturizarea, desi contextul sanitar si economic este dificil, astfel incat berea sa reprezinte un actor cheie atat in generarea de crestere economica, cat si in momentele de relaxare pe care le petrecem alaturi de cei dragi”, a declarat Dragos Constantinescu. 

Anterior, Constantinescu a ocupat diverse functii de conducere in Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia si Polonia in cadrul British American Tobacco (BAT), in ultimul sau rol alaturi de BAT supervizand zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si tarile baltice. De 17 ani, Asociatia Berarii Romaniei reprezinta vocea comuna a industriei locale de bere. Obiectivele Asociatiei sunt sa sprijine dezvoltarea unui sector durabil, sa promoveze un mediu competitional transparent, sa asigure un tratament egal si corect in fata institutiilor de reglementare si sa educe consumatorii debere cu privire la beneficiile si consumul responsabil de bere. 

 Din 2008, Asociatia Berarii Romaniei a devenit parte a marii familii a producatorilor de bere europeni, reprezentati prin organizatia Berarii Europei, fondata in 1958, la Bruxelles.

One thought on “Dragos Constantinescu este noul presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei

Comments are closed.