Impact Developer & Contractor începe lucrările de construire la primele 406 apartamente din Greenfield Teilor Băneasa

Impact Developer & Contractor a semnat două contracte de antrepriză, în valoare de 18.4 mil Euro + TVA, cu Electrogrup S.A. pentru construirea a 406 de apartamente în faza a IV-a din Greenfield. Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021 și vor fi finalizate in primul trimestru al anului 2022.

În Ianuarie 2021, începe construcția Noul Greenfield cu obiectivul de a implementa un concept de construire responsabil față de mediu și care respectă cele mai înalte standarde de eficiență energetică.

Contractele semnate cu Electrogrup, membra E-INFRA, vizează construirea primelor 5 blocuri, cu un total de 406 de apartamente din totalul de 14 blocuri și 1167 apartamente. Valoarea contractelor este de 18.4 mil Euro + TVA, iar valoarea investiției se ridică la 26.6 mil Euro + TVA. Oferta include unități de tip studio, apartamente cu 2 camere și 3 camere, iar locurile de parcare vor fi disponibile atât în subteran cât și suprateran.

Obiectivul comun al dezvoltatorului și al constructorilor este de a construi responsabil, folosind materiale atent selectate şi soluţii tehnice eficiente, în linie cu politica de sustenabilitate adoptată de Impact. Noul Greenfield va beneficia de panouri solare, un sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, dar și iluminat eficient, alături de infrastructură pentru recuperarea şi gestionarea apei uzate.

„Impact Developer&Contractor a semnat contractele de antrepriză pentru primele etape din Noul Greenfield și se pregătește cu entuziasm de noul an. Am început construcția centrului comunitar Greenfield Plaza și în curând Primăria demarează lucrările pentru Școală și Grădiniță de Stat. Pentru că oferim o gamă completă de facilități, avem toate motivele să extindem Greenfield Băneasa și să dezvoltăm comunitatea, ce însumează la acest moment peste 6000 de locuitori. O locuință în cartierul îmbrățișat de pădure vine la pachet cu un stil de viață sănatos, care include nu doar confortul căminului și al facilităților din ansamblu, dar și al tuturor activităților sportive și de recreere ce pot fi făcute în aer liber în parcurile din Greenfield și în Pădurea Băneasa”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.     

Ofertele de lansare pentru apartamentele din Noul Greenfield, valabile în cadrul Programului de Fidelizare, pornesc de la 68.236 € + TVA pentru unitățile tip studio, 84.161 € + TVA pentru apartamentele cu 2 camere și 109.788 € + TVA pentru apartamentele cu 3 camere.

În luna noiembrie 2020  a început contrucția Greenfield Plaza. Astfel, conceptul de locuire va deveni mai atractiv prin prisma noilor facilități oferite: un strip mall,  un impresionant spațiu de wellness dotat cu sală de sport, SPA-uri, teren de tenis,  piscină interioară semiolimpică, piscină exterioară și o clădire proprie de birouri, în imediata apropiere a terminalului de transport public inaugurat în Octombrie 2020.

Listată la Bursa de Valori București, categoria Premium, în luna decembrie 2020, Impact Developer & Contractor a încheiat în mod anticipat un plasament de obligațiuni corporative intermediat de TradeVille, în cadrul căruia valoarea totală a subscrierilor a fost de peste 6,5 milioane EUR. Succesul plasamentului reconfirmă atractivitatea proiectelor Impact și viziunea strategică a companiei de extindere la nivel național în cele mai importante centre urbane din România. Impact Developer & Contractor (simbol IMP) este singurul dezvoltator imobiliar din România listat, capitalizarea bursieră a companiei depășind recent 500 milioane RON.

O altă reușită a companiei în anul 2020 este lansarea Star Residence Invest, prima societate de tip REIT (Real Estate Investment Trust) care va fi listată la Bursa de Valori București și vânzarea prin plasament privat a 77.6% dintre acțiunile noii companii. Star Residence Invest are în prezent un patrimoniu format din 14 apartamente și 26 de parcări, acestea fiind în exploatare în baza unor contracte de închiriere pentru o perioada de 5 ani, care asigură un randament brut de 11% / an.

1,676 thoughts on “Impact Developer & Contractor începe lucrările de construire la primele 406 apartamente din Greenfield Teilor Băneasa