Peste 20.000 de clienți au participat la campania de reutilizare a brazilor de Crăciun a retailerului Leroy Merlin

În luna ianuarie, Leroy Merlin România continuă campania de colectare și reutilizare a brazilor de Crăciun. Astfel, pentru cel de-al șaselea an la rând, clienții au fost încurajați să returneze bradul uscat în magazinele Leroy Merlin din întreaga țară, fiind răsplătiți cu un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei. Campania se va termina la finalul acestei luni.

Un număr de peste 20.000 de clienți au decis să se alăture campaniei în primele 2 săptămânii ale acestui an, aducând în sediile Leroy Merlin din întreaga țară peste 22.000 de brazi uscați. Până la finalul lunii, compania preconizează că numărul de brazi colectați va depăsi 40.000.  

Toți brazii colectați urmează să fie mărunţiţi şi transformaţi în peleţi (combustibil ecologic) şi compost (îngrășământ pentru grădini sau terenuri agricole), devenind o alternativă importantă la combustibilii convenţionali.

“Campania de colectare a brazilor de Crăciun a devenit deja o tradiție în comunitățile din care facem parte și este, alături de alte acțiuni relevante întreprinse de Leroy Merlin, un element cheie în ceea ce privește inițiativele de dezvoltare durabilă. Credem în necesitatea strigentă a acțiunilor de sustenabilitate și în importanța acestora în atingerea obiectivului Grupului ADEO, -20% impact CO2 până în 2025 și le mulțumim tuturor clienților noștri că sunt alături de noi în demersul de minimizare a impactului asupra mediului înconjurător” declară Frederic Lamy, CEO, Leroy Merlin România.

Din grijă față de mediu, toți brazii comercializați de retailerul francez provin din pepiniere special create pentru plantarea, creșterea și tăierea brazilor de Crăciun. Acestea sunt amplasate exclusiv pe teren agricol de mari dimensiuni, contribuind astfel la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon.

9 thoughts on “Peste 20.000 de clienți au participat la campania de reutilizare a brazilor de Crăciun a retailerului Leroy Merlin

Comments are closed.