PPF Real Estate anunță doi noi chiriași în Crystal Tower

PPF Real Estate, dezvoltator şi investitor cu active imobiliare ce depăşesc 2,4 miliarde de euro la nivel global, anunță doi noi chiriași în Crystal Tower, clădirea de birouri de clasă A pe care o deține în centrul Capitalei.

EPAM Systems, un gigant al domeniului IT, a semnat un contract de închiriere pentru 1.100 de metri pătrați, Crystal Tower devenind astfel primul sediu din România al companiei multinaționale. Agenția de publicitate și media Havas se va reloca în aceeași clădire, unde a închiriat 600 de metri pătrați.

Suntem încântați să anunțăm încă doi noi chiriași pentru clădirea noastră de birouri  emblemă. Crystal Tower reprezintă combinația perfectă între standarde arhitecturale și tehnologice înalte  și eficiență  energetică și de spațiu. Suntem fericiți că nume importante precum EPAM Systems și Havas apreciază caracteristicile locației noastre și vor să ne fie chiriași”, a declarat Mirela Ciovică, Head of Leasing, PPF Real Estate România.

Amplasarea Crystal Tower – chiar în inima Bucureștiului, cu numeroase opțiuni de transport în zonă, alături de facilitățile și opțiunile de recreere oferite au fost factorii câștigători în decizia noastră de a ne stabili sediul aici. Sunt încrezător că Crystal Tower oferă membrilor echipei EPAM cea mai bună opțiune posibilă”, a afirmat Ovidiu Sutac, Global Delivery Organization (GDO) Country Head, EPAM Systems România.

La Havas punem creativitatea și inovația pe primul loc, iar Crystal Tower a fost o alegere firească. Apreciem în mod deosebit faptul că a fost conceput ca un spațiu care să stimuleze colaborarea și creativitatea”, a subliniat Dinu Teretean, CEO Havas Media.

Situat în zona centrală de business din București, Crystal Tower este singura proprietate privată din capitală prevăzută cu heliport. Cu o superbă vedere panoramică a orașului, clădirea de birouri de clasă A are o suprafață închiriabilă de aproximativ 16.000 mp.  Multinaționale precum Reckit Benkiser, Editec sau Ceetrus au semnat la începutul acestui an contracte de închiriere pentru 4.000 de metri pătrați.

Parte a Grupului PPF, PPF Real Estate a intrat în România în anul 2016, cu o primă investiție imobiliară pe piața de birouri clasa A, Metropolis Center, urmată în 2018 de achiziția Crystal Tower. PPF Real Estate oferă servicii complete pentru mai mult de 25 de proiecte la nivel global, iar valoarea activelor administrate depășește 2,4 miliarde de euro. Compania își desfășoară activitatea în Republica Cehă, Rusia, Olanda, Germania, Marea Britanie, România și SUA, fiind unul dintre cei mai mari investitori imobiliari ai acestor piețe.

One thought on “PPF Real Estate anunță doi noi chiriași în Crystal Tower

Comments are closed.