Sonae Sierra atrage noi chiriași pe piața din România, pentru a consolida centrul comercial ParkLake

În decembrie 2022, ParkLake va găzdui deschiderea primului magazin Primark din România. Noul magazin flagship va avea o suprafață închiriată de 3735 mp și se va întinde pe două etaje, aducând clienților din România formula unică Primark, care îmbină cele mai noi tendințe cu articole esențiale de zi cu zi, la prețuri accesibile. Inaugurarea marchează un punct cheie pentru strategia de dezvoltare Primark, respectiv lansarea pe cea de-a patra piaţă în Europa Centrală şi de Est şi pe cea de-a 15-a piaţă la nivel global.

De asemenea, Sonae Sierra anunță extinderea mixului de chiriași din centrul comercial ParkLake cu o serie de noi magazine, dintre care două în premieră pe piața locală: CONVERSE, care va deschide primul magazin monobrand din România și In Street, un magazin multibrand de articole sportive.

In Street aduce un concept și o poziționare unice pe piață, venind în întâmpinarea clienților cu o combinație atractivă de mărci proprii, cât și mărci globale. Brandul se adresează clienților din toate segmentele de vârstă, oferind o gamă largă de produse de încălțăminte și îmbrăcăminte sport și casual. CONVERSE s-a făcut remarcat de-a lungul timpului datorită sneakerilor iconici, precum Chuck Taylor All Star, continuând să dea voce unei comunități globale de creatori emergenți care susțin progresul în sport și cultură.

ParkLake și-a consolidat, de asemenea, oferta pe zona de food, atingând nivelul maxim de ocupare.  Astfel, în cadrul centrului comercial au fost aduși operatori de fast-food de talie internațională precum Popeyes sau Dogu, concepte inovatoare (Poke House), precum și restaurante foarte atractive (Sushi Terra, Nuova Plate), clienții având la dispoziție o mare varietate de experiențe culinare.

“Toate aceste noi deschideri reflectă eforturile noastre continue de a oferi clienților ParkLake o experiență de cumpărături unică, adaptată nevoilor lor. Vom continua să extindem mixul de chiriași și să consolidăm portofoliul centrului comercial cu mărci internaționale de top și concepte atractive”, a menționatCătălin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager.