APPRAISAL VALUATION SA anunță achiziția Simad Contex SRL, companie de audit și contabilitate cu peste 150 de clienți activi

Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, indicativ bursier APP) a achiziționat Simad Contex SRL companie de audit și contabilitate din Timișoara cu peste 150 de clienți activi. La jumătatea anului 2021, Simad Contex SRL a raportat un profit de 20% din cifra de afaceri, iar previziunile până la finalul anului financiar 2021 se încadrează într-un trend ascendent, profitul raportat urmând să se situeze în jurul valorii de 30%.

„În majoritatea cazurilor, antreprenorii ajung la noi nemulțumiți fiind de serviciile actuale de contabilitate. Nu poți schimba trecutul, însă îți poți învăța lecția ca să mergi mai departe pe drumul tău, iar lecția a fost de fiecare dată aceeași: ai grijă pe ce mână lași documentele și implicit viitorul firmei tale,” a declarat Simona Puiuleț, expertul contabil care conduce Simad Contex SRL.

„Lipsa cunoașterii îndeaproape a actualizărilor cadrului legislativ privind Codul Fiscal și amânarea la nesfârșit a deciziei de a consulta unui expert contabil, pot duce la haos și la instabilitate financiară cu consecințe grave asupra profitului companiilor. De aceea, îi asigur pe antreprenorii din România că problemele lor de audit și contabilitate au de astăzi o soluție: Appraisal & Valuation SA. Dincolo de procesarea impecabilă și la timp a documentelor din trecut, antreprenorii români primesc sfaturi legate de viitor care le vor face afacerile mult mai previzibile. Eliminăm pe deplin temerile și nesiguranța legate de viitor, astfel încât antreprenorii să se poată concentra 100% asupra creșterii afacerilor lor. Serviciile de audit și contabilitate completează paleta de servicii de evaluări oferite de compania noastră, acest fapt fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală, adăugând noi servicii complementare celor deja existente.” a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

În perioada imediat următoare, acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață face parte din strategia APP de a performa pe piața de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

One thought on “APPRAISAL VALUATION SA anunță achiziția Simad Contex SRL, companie de audit și contabilitate cu peste 150 de clienți activi

Comments are closed.