Vedetele ale fotbalului, în prim-planul lansării primului telefon pregătit pentru viață[1], proiectat să reziste

Protagonistul uneia dintre cele mai puternice lovituri din fotbal este pregătit să accepte provocarea unui nou dispozitiv rezistent care urmează să fie anunțat la nivel global pe 27 iulie

A sosit momentul ca una dintre cele mai puternice lovituri din fotbal să se alieze cu puterea unui dispozitiv Nokia nou-nouț, și există doar loc pentru un singur câștigător.

O legendă a fotbalului se va alătura campioanei la freestyle, Lisa Zimouche, pentru a supune un nou telefon rezistent la viață la o serie de provocări de impact.

Stephen Taylor, director de marketing pentru HMD, compania care deține licența telefoanelor Nokia, a declarat: „Cel mai recent telefon al nostru este mai rezistent decât etalonul, este construit să facă față la tot ce îi poate pregăti viața,. Și este pe cale să își asume cel mai dur meci de până acum.

Creăm telefoane Nokia cu o tehnologie care durează mai mult, ne dorim ca toți clienții noștri să poată iubi, să aibă încredere și să-și păstreze telefoanele cât mai mult timp. În zilele următoare vom demonstra cu adevărat ce pot face noile noastre dispozitive cu ajutorul talentatei campioane la freestyle, Lisa Zimouche, și al unui idol al fotbalului.”

Mai multe informații vor fi disponibile pe 27 iulie.

Despre HMD Global

HMD Global Oy („HMD”), cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia și serviciilor HMD. Misiunea HMD este de a oferi creativitate accesibilă pentru oricine. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, având un portofoliu tot mai extins de servicii inovatoare. Dedicat securității, durabilității și calității, HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane, tablete și accesorii. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

[1] Construit la standardul militar MIL-STD-810H. Face față la picături de 1,8 m. Rezistență IP68 la praf și apă până la 1,5 m adâncime timp de 1 oră. A se utiliza în climă caldă / rece și cu mâinile / mănușile umede.