S-a lansat BRILU, cel mai inovator produs bazat pe AI și 3D creat de o româncă pentru bussiness-urile cu platforme online

Miercuri, 24 aprilie, în cadrul unui eveniment de lansare inedit, tehnologia BRILU și-a făcut debutul oficial pe piața românească. „Limitless Scale UP: Brilu Launch Event” a oferit celor peste 160 de antreprenori prezenți la NORD Events Center by Globalworth nu doar beneficiile BRILU, un produs inovator în România, care îmbină Inteligența artificială cu perspectiva 3D, ci și traducerea funcționalităților noilor tehnologii într-un limbaj accesibil, însoțit de mult umor.

Lansarea BRILU, o soluție Saas de Marketing revoluționar, proiectată pentru a ajuta companiile să scaleze rapid și ușor, folosind tehnologii avansate de AI (Artificial Intelligence) și 3D, a arătat cum acest produs poate oferi un avantaj competitiv business-urilor. Cu ajutorul platformei și serviciului BRILU, prin implementarea personalizată, se pot îmbunătăți atât experiențele clienților, cât și ratele de conversie.

Florina Onețiu, co-fondatoare și CEO BRILU, le-a vorbit invitaților despre inovația BRILU, viziunea proiectului și cum integrează acesta uneltele de Comunicare, Marketing și Vânzări cu inovația, AI și 3D. Pornind de la propria experiență din copilărie cu tehnologia, în forma existentă în perioada comunismului, când radioul putea fi singura formă de informare și conectare cu Occidentul, continuând cu perioada post-decembristă și varietatea de informare ulterioară, Florina a parcurs un drum rapid până la evoluția accelerată de astăzi. Explicând de ce, în prezent, este nevoie de un produs ca BRILU. „E un moment istoric azi și mă bucur să îl împărtășesc cu voi. Având o experiență vastă în domeniu, pornind inclusiv de la faptul că am crescut în paralel cu tehnologia și am prins toate etapele de dezvoltare și toate formele, astăzi putem vorbi despre o eră fără precedent. În trecut, tehnologia a avut mai multe roluri. Putem vorbi despre faptul că ne-a salvat, distrat, unit și inspirat. În prezent, pe lângă aceste aspecte, poate fi aplicată în multe domenii. În business aduce valoare și vine mai nou cu cerințe foarte precise din punct de vedere etic: ca tehnologia pe care o creăm să fie utilă, să fie de încredere și accesibilă. Aceste trei caracteristici sunt componente esențiale BRILU, pornind de la perspectiva că tehnologia a venit să ajute, să rezolve o problemă care exista în piață”, precizează Florina. Ea a creat această inovație după o cercetare de piață realizată în rândul a peste 70 de companii cu care a colaborat în calitate de consultant. Astfel, a identificat probleme în departamentele de Marketing și Vânzări cu care se confruntau multe companii în dezvoltarea business-ului. Odată cu acest produs, ea introduce pe piața românească și o altă noutate, dezvoltată în premieră pentru BRILU: un KPI original, Page Stay Rate, care ajută la îmbunătățirea ratei de retenție pe paginile online, prin intervențiile AI.

George Petcu, Growth and Marketing Manager BRILU, a prezentat beneficiile platformei și funcționalitatea acesteia, cu un studiu de caz relevant: compania My Geisha care a implementat deja tehnologia BRILU. Invitată pe scena BRILU a fost și Magda Bei, fondatoarea Graphtec Furniture fits future, care a vorbit, de asemenea, despre ce experiență a avut la rândul său cu BRILU și ce provocări foarte mari a rezolvat pentru businessul ei. „Eu văd BRILU ca pe echivalentul telefonului mobil de azi. Simplifică experiența clientului, comunică bine și clar, e o unealtă de conversie bună, automatizează procesul de vânzare, pur și simplu a fost cea mai bună decizie de a integra această tehnologie”, a afirmat Magda Bei. Acestea au fost exemplele perfecte despre cât de simplu poate fi acest proces și cât de puțin durează adaptarea și personalizarea BRILU la fiecare tip particular de business.

La eveniment a participat și Alexandru Andrei, Secretar de stat din partea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID), care a vorbit atât despre AI și 3D în planurile de digitalizare ale României, cât și despre colaborarea cu antreprenoarea Florina Onețiu pentru implementarea tehnologiei BRILU.

Pe parcursul evenimentului care a durat trei ore, prezentările amănunțite au detaliat ce este și ce face BRILU și mai ales de ce ar trebui să fie nelipsit din portofoliul de investiții al liderilor și managerilor preocupați de adaptarea afacerilor la tool-urile viitorului. Demonstrațiile live interactive au umanizat și au explicat pe înțelesul tuturor fiecare termen, într-o lume în care tehnologia foarte nouă poate aduce provocări și reticență, atât din punct de vedere al caracterului abstract, cât și ca funcționalitate. Iar Sorin Pârcălab și Sergiu Mirică au reușit din plin să captiveze audiența printr-un moment creativ și amuzant de stand-up comedy, pe tema tehnologiei. Ei au intrat în rolurile a doi angajați BRILU care răspund la întrebări despre „acest portar – avatar inteligent, care nu obosește, nu cere de mâncare, nu cere concediu în august. Și care e inteligent, dar nu la modul ăla de inteligent încât să te simți prost că nu ai făcut o facultate când vorbești cu el”.

Implicată și preocupată de educație și de susținerea tinerilor pasionați de tehnologie, Florina Onețiu derulează, de asemenea, un program de burse, iar în cadrul evenimentului „Limitless Scale UP: Brilu Launch Event” ea a acordat prima „Bursă BRILU” lui Rareș (21 de ani), student la Cibernetică și lui Radu (22 ani) student la facultatea de Automatică de la Politehnică, doi tineri care au creat un program cu ajutorul Inteligenței Artificiale, „Turbo-George”. „Nu doar BRILU, ci și Bursa BRILU este un proiect de suflet și îmi doresc să contribui cât mai mult în procesul de educație. Ne dorim să formăm în cadrul acestor burse 10 grupuri de studenți pasionați de acest domeniu, care să participe timp de 7 luni într-un program intens de învățare, cu workshopuri de business, traininguri și posibilitatea de internship în cadrul BRILU”, încheie Florina Onețiu.

Un spin-off Xclusiverse, BRILU este un produs unic, dezvoltat special pentru piața europeană. După ce a reușit să transforme Xclusiverse, marketplace-ul în realitatea extinsă și companie nișată pentru clienții din Orientul Mijlociu, într-o soluție eficientă pentru crearea de lumi „gemene” personalizate pentru enterprise, Florina Onețiu a revenit în țară cu acest produs unic bazat pe o tehnologie concepută cu ajutorul inteligenței artificiale și a tool-urilor digitale 3D. BRILU devine astfel unul dintre cele mai performante sisteme și produse agregatoare destinate IMM-urilor și bussiness-urilor cu platforme online, activând în domenii precum e-commerce, servicii de turism, financiare, bancare, de sănătate sau tehnologie.

Tehnologia BRILU, care îmbunătățește calitativ folosirea site-urilor, este bazată pe inteligența artificială și prin integrarea de tool-uri digitale 3D. Prin intermediul unui sistem digital, fiecare business care integrează BRILU în platforma sa îl poate personaliza, prin template-uri customizate, pentru a oferi clienților un proces mult mai rapid de filtrare a produselor căutate, într-un timp mai scurt. Butonul de căutare actual va fi înlocuit de un personaj digital care poate răspunde atât la cereri text (fie în scris, fie vocal), cât și exclusiv vocal, în orice limbă. Acesta va evidenția și particulariza, printr-o selecție mult mai rapidă și mai precisă, cele mai bune rezultate pentru produsele căutate în platfoma respectivă. În consecință, procesul de alegere va fi realizat mult mai rapid în funcție de criteriile oferite, printr-un filtru inteligent, iar la final produsele pot fi adăugate automat în coș. Simplificând, în acest fel, și pașii de achiziție. În plus, avatarul digital, dezvoltat cu ajutorul inteligenței artificiale, poate fi programat să ofere detalii și să facă o sinteză de informații utile despre produse, pe lângă căutarea acestora.