DS Smith, lider în producția de ambalaje, numește un nou Șef la conducerea Departamentului de sustenabilitate

Compania specializată în producția de ambalaje anunță o nouă numire pentru conducerea echipei de sustenabilitate.

DS Smith, lider în producția de ambalaje sustenabile, a anunțat numirea lui Wouter van Tol în funcția de Șef al departamentului de Sustenabilitate și Afaceri Guvernamentale. Fiind subordonatul lui Greg Dawson, Director Corporate Affairs, van Tol va fi responsabil de departamentul de sustenabilitate și Public Affairs în cadrul grupului DS Smith, și se va ocupa inclusiv cu diviziunile de ambalare, hârtie și reciclare.

Wouter van Tol s-a alăturat companiei DS Smith după ce, timp de trei ani, a ocupat funcția de Global Head of Corporate Responsibility în cadrul companiei de ambalare a produselor alimentare Huhtamaki, unde a fost responsabil pentru dezvoltarea și realizarea strategiei de ambalare sustenabilă. O industrie prestigioasă cu o experiență de peste două decenii, van Tol a ocupat anterior funcții de conducere în Procter&Gamble, Nestlé și Samsung.

Wouter van Tol, Șef al departamentului de Sustenabilitate și Afaceri Guvernamentale a declarat: “Am fost atras de DS Smith, în primul rând pentru că are o strategie clară în ceea ce privește sustenabilitatea, dar și pentru că aici lucrează oameni grozavi și au un produs circular, care este reciclabil atât în ​​teorie, cât și în practică. Toți acești factori de succes sunt foarte importanți, luând în considerare lumea de astăzi care se află în continuă schimbare. Sunt încântat că acum pot să mă bazez pe această fundație temeinică a DS Smith și să contribui la rolul pe care îl are compania ca furnizor principal de soluții de ambalare durabile.”

Van Tol se alătură DS Smith într-un moment crucial în călătoria companiei ca lider în sustenabilitate. Compania a fost recunoscută pentru abilitățile sale de către CDP și ISS și a sărbătorit recent aniversarea de un an a parteneriatului cu Ellen Macarthur Foundation.

Greg Dawson, Director Corporate Affairs a declarat: “Sustenabilitatea este esențială pentru activitatea noastră și reprezintă forța ce ghidează scopul companiei noastre, ‘Redefinirea ambalajelor pentru o lume în schimbare’. Wouter ne va ajuta să atingem noi niveluri ale durabilității, astfel încât să putem susține clienții și toate părțile interesate și mai departe, într-o lume în schimbare rapidă.”

În România, DS Smith deține două unități de producție, în județul Brașov – în Zărnești, respectiv Ghimbav.

Despre DS Smith:

DS Smith este unul dintre principalii furnizori de ambalaje din carton ondulat, activând, în același timp, în segmentul reciclării și fabricării hârtiei. Cu sediul central la Londra și membru al FTSE 100, DS Smith se axează pe crearea unor soluții de ambalare inovative și sustenabile în 37 de țări, cu sprijinul echipei ce numără aproximativ 31.000 de angajați. Folosindu-se de expertiza coroborată a celor trei divizii – Ambalaje, Reciclare și Hârtie – DS Smith lucrează alături de clienții săi pentru a identifica soluții ce reduc complexitatea și aduc beneficii de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Bazele companiei au fost puse în anii 1940, atunci când familia Smith a început o afacere specializată în fabricarea de cutii.

1,080 thoughts on “DS Smith, lider în producția de ambalaje, numește un nou Șef la conducerea Departamentului de sustenabilitate