Acum este perioada când v-aduce Moșul LINO LADA!

Decembrie, luna magică în care dulciurile ne îmbie de peste tot. Dulciuri în brad, dulciuri sub brad, pe mese, în ghetuțe și în sacul Moșului. Mai multe dulciuri decât am visat! Pentru noi, adulții, mai treacă-meargă, dar pentru copii ar putea fi prea mult dulce într-o perioadă prea scurtă de timp. Și poate că ar trebui să fim mai atenți ce dulciuri le oferim. Să fie de calitate și, dacă se poate, din ingrediente care să le ofere și nutrienți importanți. Crezi că așa ceva nu este posibil? Te înșeli! Din 1998 brandul LINO a pus la dispoziția iubitorilor gustului dulce delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA, care a cucerit piața rapid. Obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – această cremă este perfectă pentru a umple clătite sau prăjituri, dar și pentru a fi savurată direct din borcan, cu lingura!

Lino Lada Lapte este un produs unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Unde mai pui că laptele are calciu, deci nu îi vei oferi copilului doar un desert oarecare ci și o porție de calciu pentru dinți și oase.

Un alt produs foarte apreciat de cei mici este LINO LADA Cocos, o cremă albă, din lapte și ea, dar care conține și făină de nucă de cocos, și alune de pădure.  (Mai pune, Moșule, încă un borcănel în sac! Mai pune!)

Pentru cei nehotărâți, care nu pot alege între alb și negru, există LINO LADA Duo. Sub capac cel mic va găsi un duet, o combinație irezistibil de delicioasă de cacao și alune, în contrast cu albul laptelui, totul fără pic de conservanți. N-o să vă mai opriți când veți începe să mâncați…

Exact, dar exact pentru momente de sărbătoare, cum sunt acum, la sfârșit de an, a fost creată LINO LADA Gold. O bunătate de cremă tartinabilă cu alune de pădure coapte și mărunțite, un produs premium cu un ambalaj festiv, elegant, care reprezintă standardul se aur al gamei. Nu-i așa că ar fi păcat să lipsească de sub brad, de pe masă sau din sacul Moșului?!