Castrol anunță parteneriatul cu XING Mobility pentru fluidele de management termic avansate, care vor ajuta la îmbunătățirea performanței sistemului de baterii și vor stimula piața autovehiculelor electrice

Castrol a anunțat astăzi un parteneriat cu XING Mobility pentru a-și dezvolta în continuare tehnologia de răcire a bateriilor prin imersiune, oferind energie și siguranță fără precedent pentru piața autovehiculelor electrice, care înregistrează o expansiune rapidă.

Din 2015, XING Mobility, un pionier în tehnologia de răcire prin imersiune, a continuat să-şi extindă sistemul de baterii şi tehnologiile pentru grupurile motopropulsoare, ieșind în evidență față de concurenţă prin furnizarea de sisteme auto de calitate pentru companiile care au adoptat timpuriu această tehnologie. Tehnologia sa de vârf imersează direct celulele acumulatorilor litiu-ion disponibili pe scară largă într-un lichid termic pentru autovehiculele electrice. Produsul lansat recent de Castrol, lichidul termic pentru autovehicule electrice Castrol ON este circulat prin sistemul de baterii XING Mobility, cu un debit dinamic, pentru a asigura un management termic superior al bateriei, care permite o eficiență îmbunătățită și este special concepută pentru a satisface specificațiile, condițiile și cerințele de siguranță extrem de exigente ale acestor aplicații.

Castrol oferă uleiurile, lichidele și lubrifianții de care are nevoie lumea întreagă, pentru fiecare conducător auto, fiecare motociclist și fiecare sector industrial. Lumea transporturilor devine electrică și lichidul pentru autovehicule electrice Castrol ON, lansat recent, are un rol esențial de jucat în era mobilității electrice. Gama de lichide avansate Castrol ON pentru autovehicule electrice are scopul de a aduce industria mai aproape de atingerea punctelor cheie pentru adoptarea la scară largă a autovehiculelor electrice (EV), ajutându-le să aibă o autonomie mai mare¹, să se încarce mai rapid² și să aibă o durată de viață mai mare³ *. Ca urmare a acestui parteneriat nou cu XING Mobility, Castrol poate beneficia de adaptabilitatea și spiritul inovator al XING Mobility, iar tehnologia XING Mobility va beneficia de pe urma cercetărilor și expertizei Castrol în domeniul lichidelor. Cele două companii vor colabora pentru a optimiza lichidul și hardware-ul pentru a îmbunătăți performanța sistemului cu baterii al autovehiculelor electrice.

Royce YC Hong, co-fondator și director executiv al XING Mobility, a afirmat: „Formarea unui parteneriat puternic cu Castrol nu doar că aduce expertiza mondială de top în domeniul lichidelor la XING Mobility, aspect care contribuie semnificativ la dezvoltarea noastră, dar ne ajută să furnizăm sisteme de baterii cu încărcare foarte rapidă pentru autovehiculele electrice, pentru mai mulți producători auto din întreaga lume.”

Rebecca Yates, vicepreședinte departament Mobilitate avansată și produse industriale în cadrul Castrol, a comentat: „La Castrol ne angajăm să inovăm și dorim să colaborăm cu adevărați pionieri în domeniu, pentru a accelera mobilitatea cu emisii reduse de carbon. Credem că acest parteneriat cu XING Mobility ne va permite să învățăm din experiențele celeilalte părți și să dezvoltăm împreună produse excepționale, care pot domina piața și care îmbunătățesc performanța sistemului cu baterii, stimulând evoluția pieței autovehiculelor electrice.”