Festivalul reducerilor exclusive la Promenada Mall, în weekend-ul 24-25 iulie

Între 24-25 iulie, Promenada Mall a pregătit un weekend întreg de reduceri în exclusivitate, la zeci de magazine. Branduri precum Coccinelle, Khiel’s, Pandora, NISSA, Depot 96, Magazinul certificat LEGO, Noriel, Liu Jo, GUESS, Leonardo Optics și multe altele, își așteaptă vizitatorii cu produse la prețuri speciale. Rochia trendy de vacanță, perechea de ochelari mult visată, costumele de baie pentru zilele toride petrecute la piscină și multe alte produse vor fi disponibile la discount-uri exclusive în Promenada Mall pe toată durata weekend-ului. În plus, surprizele continuă pentru clienții care fac cumpărături în valoare de cel puțin 400 de lei. Prin înscrierea bonurilor fiscale la Biroul Info Point, aceștia vor intra automat în tragerea la sorți care le poate aduce unul dintre cele 10 bilete la evenimentul verii – UNTOLD Festival.

 Mai mult, dacă alegi să te relaxezi la terasă sau în zona de foodcourt, savurând preparatele tale favorite de la restaurante, cafenele și cofetării, în valoare de minimum 20 lei, poți câștiga dublul sumei achiziționate pentru și mai multe momente de răsfăț! Campania se derulează pana pe 31 august, și poți înscrie bonul fiscal pe www.promenada.ro. Vei intra automat în tragerea la sorți pentru vouchere cadou cu valoare dublă față de bonul înscris în campanie.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat periodic, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Promenada Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți descoperi campaniile Promenada Mall și pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.