LINO LADA, gustarea dulce care încântare aduce

Ce copil nu iubește dulciurile, deserturile? Și ce părinte nu și-a dojenit măcar o dată copilul că mănâncă prea multe dulciuri deși chiar și el face adesea excese? Ei bine, este încă primăvară, dar vara e tot mai aproape, iar vremea frumoasă ne scoate multe ore pe zi din casă. Ieșim cu cei mici în parc, la iarbă verde, în excursii de o zi sau mai lungi de atât. Copiii au energie și și-o consumă jucându-se și alergând.

Atunci când merge în parc, orice mămică are în rucsac sau în geantă o gustare dulce pentru pici, pentru că știe sigur că nu va fi refuzată. Cel mai simplu îi este când e una cumpărată:  o prăjiturică ambalată, o ciocolată. Însă nu este și cea mai sănătoasă variantă. Avem noi altă sugestie de gustare pentru… deplasare. Simplu de pregătit, cât ai zice LINO LADA! Dar ce este LINO LADA? Este un desert delicios și sănătos, numai bun pentru o pauză dulce, o cremă tartinabilă din ingrediente atent selecționate, esențiale pentru creșterea și dezvoltarea celor mici. Conține cea mai bună cacao, cea mai bună făină de cocos, cel mai bun lapte integral și cele mai delicioase alune. Sigur, nu toate la un loc! Vorbim de sortimente diferite, pentru toate gusturile gândite!

Lino Lada Lapte are gustul și textura irezistibilă a laptelui și a celor mai fine alune. Superputerea acestei creme este chiar laptele, pentru că el conține calciu, iar calciul este esențial pentru dinții și oasele copilului tău.

Ghicești unde găsești raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao? În Lino Lada cu alune de pădure, un produs bogat în vitamine și minerale. Gustoasa cremă tartinabilă nu numai că oferă un boost de energie, dar oferă organismului și vitamina E care se găsește în mod natural în alune.

Ai un puști aventuros? Și nu cumva îi place nuca de cocos? Dacă ai răspuns cu „Da”, Lino Lada Cocos este pentru el! Laptele, alunele de pădure de cea mai bună calitate și făina de nucă de cocos realizează o combinație irezistibilă, fără gluten, care îi va încânta pe cei mici.Și fie vorba între noi, și pe părinți…

Ce te faci dacă îi place și crema albă și cea neagră, și-ar mânca din amândouă? Nu îți face griji, există o variantă și pentru o situație… complicată: Lino Lada Duo. Este o combinație ideală de ingrediente naturale, o combinație între alune prăjite fin (sursă excelentă de minerale și vitamine), cacao (bogată în antioxidanți) și lapte (bogat în calciu). Cu valoare energetică ridicată, Lino Lada Duo este ideală pentru copii, dar și pentru sportivi.

Gama mai cuprinde și un produs premium, Lino Lada Gold, destinat ocaziilor speciale, atunci când vrei să faci cuiva un dar. Cu alune de pădure coapte și mărunțite, într-o formă elegantă de prezentare, Lino Lada Gold este ispită și încântare…

Și întorcându-ne la gustarea din parc a copilului tău, să dezlegăm acum șarada: de ce să cumperi dulciuri dacă există Lino Lada?! Pune borcănelul în geantă sau rucsac și ia la tine și o linguriță. Și șervețele, că o să se murdărească la guriță!