Articolele esențiale de vară Levi’s devin mai sofisticate cu materiale mai ușoare

Când vara e în deplină splendoare, elementele de bază ale unei garderobe spectaculoase sunt piese de zi cu zi ușor de purtat, care oferă atât confort, cât și stil, fără efort. Continuând să inoveze țesăturile și croielile, marca Levi’s continuă să ridice elementele esențiale de vară pe noi culmi. Bumbac / in din indigo, denim ușor, chambray și inovație – colecția de primăvară/vară 24 prezintă o gamă de look-uri clasice elevate prin țesături ușoare.

Pentru partea de jos din colecția pentru femei care se bucură de soare, Featherweight Denim este cea mai ușoară formă de denim ușor de până acum, prezentă în modelele High Baggy, Ribcage Bermuda, Carpenter Shorts și o gamă de fuste. Noul reiat Lightweight de 28 de grame este deosebit de moale, drapat și ideal pentru plajă. Colecția cuprinde și articole din bumbac cu tencel shrink-to-fit pentru modelul 501 de inspirație anii ’90. 

Am observat o renaștere a referințelor boeme la anii ’70, iar colecția noastră de topuri de vară răspunde acestei tendințe cu detalii feminine, cum ar fi broderii, croșeturi și țesături ușoare din bumbac. Maieul și rochia Cici, sau bluza Lyka oferă un aer boho delicat de vară cu detalii feminine. Topurile clasice, dar cool, cum ar fi cămașa Joyce Resort, sunt articole de bază din bumbac indigo ușor, carouri seersucker și croșeturi din bumbac moale. Echilibrăm tendința boho cu piese statement pentru vremea caldă, ca rochia Halter Janeesah și corsetul Bella Denim, realizate din denim Lightweight.

Pantalonii din colecția masculină, ca șortul 468 Loose sau XX Authentic Chino reprezintă perfect stilul preppy dar casual pentru pantaloni scurți de vară. Șortul clasic 501 Original este infuzat cu denim ușor pentru confort și un look autentic. Modelul 568 Loose Straight Cargo adaugă încă un model relaxat colecției.

Cămașa versatilă Sunset Camp este fabricată din Lightweight Tencel Twill și încorporează culoare și imprimeu, pentru vestimentație casual de vară. Pentru un look preppy, dar casual, noua cămașă SS Authentic are o croială lejeră, potrivită atât pentru ținute casual, cât și elegante. Tricourile Red Tab Vintage și Premium Slim Fit oferă alte piese remarcabile pentru bărbați.

Colecția primăvară/ vară ‘24 de piese esențiale lightweight este disponibilă pe Levi.com, Levi’s App și în magazinele Levi’s.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s este epitomul stilului American clasic și degajat. Din momentul în care Levi Strauss & Co. Inventați în 1873, jeanșii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recognoscibile piese vestimentare din lume — captivând imaginația și loialitatea oamenilor vreme de generații. Azi, portofoliul brandului Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit inovator unic în industria textilă. Gama sa de articole din denim și accesorii este disponibilă în peste 110 țări, oferind posibilitatea celor din întreaga lume să-și exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre brandul Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. Este una dintre cele mai mari companii producătoare de îmbrăcăminte și liderul global în producția de denim. Compania crează și comercializează jeanși, îmbrăcăminte casual și accesorii pentru bărbați, femei și copii sub brandurile Levi’s, Dockers, Levi Strauss Signature și Beyond Yoga. Produsele sale sunt comercializate în peste 110 țări din întreaga lume, printr-o combinație de lanțuri de magazine de sine stătătoare, magazine din complexuri comerciale, site-uri, și o amprentă globală de aproximativ 3.200 de magazine dedicate. Venitul net raportat de Levi Strauss & Co. în 2023 a fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informații, intrați pe http://levistrauss.com, iar pentru noutăți despre companie și comunicate de presă, accesați http://investors.levistrauss.com.