Brandul 4F a deschis cel mai nou concept de magazin flagship în Mega Mall București

Brandul polonez 4F își extinde rapid lanțul de magazine staționare. După marele succes al deschiderii de magazine în centrele comerciale din rețeaua NEPI Rockcastle, în orașe precum Timișoara, Constanța, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Târgu Mureș, 4F a inaugurat cel mai nou magazin al său în București, în Mega Mall, reorganizat după un concept original. Acesta este cel de-al 17-lea magazin 4F din România. Marea redeschidere din Mega Mall București a avut loc pe 18 noiembrie și este însoțită de promoții pentru clienți.

Noul magazin dispune de un spațiu generos de 222 metri pătrați și este amenajat conform celui mai nou concept pentru un magazin de tip flagship al brandului.

Gama 4F oferă îmbrăcăminte și accesorii sportive pentru toți cei pasionați de mișcare și de un stil de viață activ, indiferent de vârstă sau de sportul preferat. Clienții vor putea testa și achiziționa cele mai noi colecții pentru sporturile de iarnă, schi și snowboard, produsele având cele mai noi tehnologii de impermeabilitate și rezistență la temperaturi scăzute.

Promoții și oferte speciale

Brandul 4F a pregatit o serie de promoții și oferte speciale pentru clienții săi. Până pe 29 noiembrie, întreaga gamă de produse beneficiază de un discount de Black Friday, pentru a oferi clienților ocazia perfectă de a-și reînnoi garderoba de iarnă. Brandul a pregătit și câte o supriză pentru primii 20 de clienți.

Planuri și progres

4F este un brand polonez în creștere rapidă, prezent în majoritatea țărilor europene.

În România, în centrele comerciale din rețeaua NEPI Rockcastle, brandul mai are magazine și în Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Ploiești Shopping City și Shopping City Târgu Mureș.

4F plănuiește să mai deschidă încă două magazine în acest an și va menține un ritm activ și în anii următori. Brandul se află în plină expansiune și pe alte piețe, magazinele 4F fiind prezente în Lituania, Letonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Islanda, Portugalia și Qatar, printre altele.