Grupul Otter Distribution anunță deschiderea a două noi magazine în centrul comercial AFI Brașov

Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de încălţăminte și accesorii, și-a extins rețeaua de magazine prin deschiderea unui magazin TEZYO și a unui magazin Salamander în Brașov, în noul centru comercial AFI Brașov.

Deschiderea celor două magazine a presupus o investiție importantă care s-a ridicat la cca 950 euro/mp. Magazinul TEZYO ocupă o suprafață totală generoasă de 140 mp, în timp ce Salamander are o suprafață de 96 mp.

Grupul Otter Distribution estimează pentru fiecare dintre cele două magazine un număr mediu de circa 700 de vizitatori pe zi, ținând cont de condițiile existente și de evoluția pandemiei. Clienții vor fi deserviți de echipe de 4 consilieri de vânzări în fiecare dintre cele două magazine și vor avea acces la toate produsele, brandurile, serviciile și experiențele de cumpărare disponibile în rețeaua de magazine  Otter Distribution.

„Suntem mândri să anunțăm un nou pas din extinderea grupului Otter Distribution prin deschiderea concomitentă a magazinelor TEZYO și Salamander în noul centru comercial AFI Brașov. Transilvania devine astfel o regiune cheie pentru companie, reconfirmând succesul magazinelor din portofoliul grupului în această parte a țării. Ne bucurăm că putem veni în întâmpinarea dorințelor clienților noștri cu un portofoliu impresionant de branduri, precum și că putem oferi experiența de shopping a rețelei Otter Distribution pentru toți pasionații de modă și accesorii”a declarat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution.

Pentru toamna și iarna anului 2020, magazinele din rețeaua Otter Distribution vin cu o selecție diversă din punct de vedere stilistic, autentică și potrivită nevoilor de sezon. Ca în fiecare an, selecția propusă vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, pune accentul pe varietate, utilitate, calitate, confort și le îmbină cu reperele estetice ale sezonului, trendurile și piesele statement.

1,976 thoughts on “Grupul Otter Distribution anunță deschiderea a două noi magazine în centrul comercial AFI Brașov