MedLife trimite a treia tranșă de ajutoare umanitare pentru Ucraina

Peste 10 tone, însumând truse de urgență, vaccinuri, consumabile medicale și medicamente au ca destinație spitalele militare din Ucraina

MedLife a livrat astăzi cea de-a treia tranșă de ajutor umanitar pentru Ucraina. Aceasta vizează spitalele militare și conține truse de urgență individuale pentru personalul militar, consumabile medicale,materiale sanitare, vaccinuri antirabic și antitetanos, pături și medicamente.

Materialele evaluate la peste 10 tone, urmează să fie transportate către Ucraina de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. La graniță, materialele vor fi ridicate și livrate de către reprezentanții Ministerului Apărării din Ucraina.

“Grija noastră se îndreaptă și spre spitalele militare din Ucraina. Colaborăm îndeaproape cu Ambadasa Ucrainei pentru a avea o vedere clară asupra necesităților și priorităților de natură medicală ale țării vecine. Am colectat sau achiziționat după caz tone de produse precum medicamente, pansamente, seturi de bandaje de urgență, vaccinuri, truse de prim ajutor și diverse consumabile pentru asistență medicală în regim de urgență”, a declarat Dr. Larisa Chiriac, Director Medical MedLife.

În 3 zile, MedLife a reușit să colecteze, să achiziționeze și să trimită celor mai afectate spitale din țara vecină peste 65 de tone de materiale sanitare, consumabile și echipamente medicale.