Mega Mall anunță deschiderea Mega Mall Sports Club, un concept exclusiv de bază sportivă multisport

În această vară, Mega Mall vine în întâmpinarea tuturor pasionaților de sport și anunță deschiderea Mega Mall Sports Club, un concept exclusiv de bază sportivă multisport situat într-un loc inedit, pe terasa centrului comercial.Deschiderea clubului sportiv poziționează mall-ul drept un hub al experiențelor: cumpărături și inspirație de la brandurile preferate, mișcare în aer liber și multe alte activități.

Mega Mall Sports Club presupune patru terenuri dispuse pe o suprafață de peste 1100 mp: un teren de baschet official court cu o suprafață de 570 mp, unde se vor organiza și competiții de 5×5, dar și un teren de baschet halfcourt unde se pot practica aruncări la liber. Pe lângă baschet, Mega Mall Sports Club mai oferă un teren de mini fotbal și un teren multisport unde pasionații pot practica tenis cu piciorul, badminton, fitness, yoga și pilates.

Protecție avansată pentru sportivi

Iubitorii de baschet se pot bucura acum de două terenuri la standarde internaționale, cu o suprafata modulară de cea mai bună calitate care protejează articulațiile sportivilor, are o textură anti-alunecare special concepută și o suprafață dură, ideală pentru manipularea mingii de joc. Mai mult, asigură un joc competitiv, cu un rebound al mingii de joc de peste 97%, cu 4% peste standarde.

Sport la cele mai înalte standarde

Terenul de mini fotbal și cel multisport se bucură de pardoseală produsă în Țările de Jos la cele mai înalte standarde, care protejează articulațiile sportivilor indiferent de sportul practicat și permite alunecări și preluări, fără a genera efectul de frecare a pielii.

Baza sportivă multisport este locul în care pasionații de sport își pot da întâlnire într-un spațiu versatil și sigur, în care fiecare detaliu a fost gândit pentru a oferi clientilor confort și relaxare atunci când vor să practice un sport individual sau alături de prieteni.

Mega Mall Sports Club se află la ultimul nivel al parcării centrului comercial, cu acees direct pe speed ramp din Bulevardul Pierre de Coubertin. Terenurile sunt acum deschise, iar doritorii pot să-și rezerve spațiul de joacă sau le pot închiria integral pe intervale minime de 30 de minute. În plus, iubitorii de sport și distracție se vor putea bucura aici, pe tot parcursul verii, de diferite competiții sportive și activări.