Episodul „South ParQ: Ediție Specială de Vaccinare” va fi difuzat în exclusivitate în România, la Comedy Central

Primăvara aceasta, fanii South ParQ se pot bucura de un nou episod special al popularului serial animat american. Episodul intitulat „South ParQ: Ediție Specială de Vaccinare” va putea fi urmărit în exclusivitate la Comedy Central, pe 15 martie, de la orele 23.00. Durata acestuia este de o oră, un pas important în istoria serialului, ale cărui episoade obișnuite nu depășesc 30 de minute. De asemenea, în 2021 sunt așteptate și alte episoade speciale.

Acesta este cel de-al doilea episod dedicat pandemiei. Show-ul „Pandemia – Ediție Specială”, care a debutat în septembrie 2020, a fost cel mai vizionat episod din ultimii 7 ani, urmărit de 4,4 milioane de telespectatori în seara difuzării.

În cel mai nou episod, cetățenii din South ParQ fac zarvă în legătură cu vaccinul anti COVID-19. Un nou grup militant amuzant încearcă să-i împiedice pe Cartman, Kyle, Kenny și Stan, care fac tot posibilul să ajute la vaccinarea profesorului lor. Printre altele, Butters Stotch se alătură grupului de militanți, doar pentru că îi oferă un motiv de a ieși din casă; Counselor Mkay le cere copiilor să aducă vaccinurile la școală pentru a-și recupera profesorul, iar lui Cartman i se oferă 2000 de dolari pentru obținerea unui vaccin. Integrarea inițialei Q în titlu promite referințe amuzante la un cunoscut grup conspiraționist din peisajul global actual.

Promo-ul poate fi vizionat aici, iar trailer-ul episodului este disponibil aici.

Serialul Comedy Central South Park a fost lansat pe 13 august 1997. Trey Parker și Matt Stone sunt co-creatorii show-ului. Serialul câștigător al premiilor Emmy® și Peabody® îi are producători executivi pe Parker, Stone, Anne Garefino și Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell și Vernon Chatman sunt producători, iar Chris Brion este Creative Director al South ParQ Digital Studios.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook Comedy Central România, și pe www.comedycentral.com.ro.

7 thoughts on “Episodul „South ParQ: Ediție Specială de Vaccinare” va fi difuzat în exclusivitate în România, la Comedy Central

Comments are closed.