Primarul General, Nicușor Dan, a semnat un contract de asociere pentru finalizarea Pasajului Doamna Ghica

Primarul General, Nicușor Dan, a semnat împreună cu primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, un contract de asociere, pentru finalizarea Pasajului Doamna Ghica.

Primarul General, Nicușor Dan: ”Valoarea totală a investiției este de 144 milioane lei, circa 80% din sumă urmând să fie asigurată din bugetul Capitalei, iar restul de 20% din bugetul Sectorului 2.

Banii există, deci nu vom avea goluri de finanțare, urmând să înaintăm cu lucrările cât se va putea de repede, pe baza planificării tehnice. Am promis bucureștenilor finalizarea acestui pasaj și mă țin de cuvânt.”

Având în vedere că datoriile către constructor au fost achitate, lucrările la acest obiectiv de investiții vor fi reluate în cel mai scurt timp.

Obiectivul de investitii Pasajul Doamna Ghica, parte importantă a inelului median, permite realizarea legăturii între zona de nord și zona de sud a orașului, iar pasajul construit, pe direcția Pipera – Piața Delfinului, va asigura continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste șoseaua Colentina, pe care o va supratraversa.

Proiectul prevede, de asemenea, relocări și modernizări ale rețelelor ediliare, precum și amenajări de parcări sub deschiderile marginale.

2 thoughts on “Primarul General, Nicușor Dan, a semnat un contract de asociere pentru finalizarea Pasajului Doamna Ghica

Comments are closed.