Garanti BBVA România finanțează noul campus Olga Gudynn Int’l School din Pipera

Garanti BBVA, parte a Grupului Garanti  BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a acordat un credit de investiții pentru finanƫarea reconfigurării și renovării noului campus Olga Gudynn  International School din  Pipera, care găzduiește, începând din acest an, elevii de clasele 1-12, în săli dotate cu echipamente și tehnologie de ultimă generație.

Noul campus, finalizat în urma unei investiții totale de aproximativ  9 milioane de euro, este unul dintre cele mai ambițioase proiecte educaționale din România.

Garanti BBVA România și-a dorit întotdeauna să sprijine proiectele cu impact social ridicat, iar noul campus Olga Gudynn reprezintă un exemplu excelent. Ne-am angajat să fim un susținător activ al mediului de afaceri românesc și, în același timp, să avem grijă de viitorul generațiilor următoare. Educația este o prioritate de top pentru noi, mai ales dacă ne gândim la criza generată de pandemia COVID-19 în învătământ și credem că fondurile destinate redresării nu trebuie să ocolească proiectele educaționale”, a declarat Bilge Demirer, Director General Adjunct al Garanti BBVA România.

Școala, o clădire eficientă din punct de vedere energetic, are  o suprafață de 5.500 m² și pune la dispoziția elevilor săli de clasă moderne și spațioase, laboratoare de ultimă oră, o sală de sport și yoga, o piscină interioară semiolimpică, o bibliotecă, o sală de mese cu cantină proprie și o sală de teatru. În plus față de acestea, campusul va cuprinde mai multe facilități pentru sport – terenuri de fotbal, terenuri de baschet, terenuri de tenis, precum și zone pentru relaxare și socializare.