Golin promovează educația continuă pentru start-up-ul de educație Upriserz

Agenția Golin dezvoltă strategia de comunicare integrată pentru start-up-ul de educație continuă Upriserz. Noul client al agenției Golin este cea mai mare platformă educațională online din România, dedicată antreprenorilor și profesioniștilor din piața muncii.

„Upriserz se numără printre proiectele noi pe care ne bucurăm să le avem, să le dezvoltăm și să le transformăm în best practice de PR. Uprizers își dorește să devină un Netflix al cursurilor after work pentru antreprenori și profesioniștii care au deja un job, iar brieful pentru noi este să creștem acest brand, dar și să contribuim la schimbarea percepției românilor despre Lifelong Learning”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director Golin.

În România, procentul adulților (25-64 de ani) implicați în procesul de educație continuă e cel mai mic din Uniunea Europeană, 1%, în timp ce media din UE este de 11%.   

„Am reușit să fim unul dintre cele mai de succes startup-uri din România în 2020. Ne dorim ca tot mai mulți români să beneficieze de cursurile, webinariile și interviurile de la peste 50 de antreprenori, oameni de afaceri de succes, vedete TV, influenceri, experți și profesioniști din România, puse la dispoziție pe platformă și contăm pe sprijinul Golin pentru a comunica acest deziderat, dar și pentru a crește procentul celor interesați de educația continuă”, a declarat Lorand Soares-Szasz, CEO Upriserz.

Cea mai mare platformă educațională online din România acoperă elemente diverse de dezvoltare profesională și personală, de la negociere salarială la leadership, vânzări, marketing, antreprenoriat, educație financiară, până la public speaking. Cursurile sunt susținute de nume cunoscute, precum Lorand Soares-Szasz, Adrian Cioroianu, Monica Ion, Dan Luca.

Echipa Golin pentru Upriserz este formată din Cristina Butunoi (Deputy Managing Director) și Maria Bîrnaure (Senior Media Associate).