Hotelul Opera Plaza din Cluj – tranzacție de 40 mil. lei, intermediată de RE/MAX România

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță încheierea celei mai mari tranzacții intermediate de consultanții RE/MAX România până în prezent  – vânzarea hotelului Opera Plaza din Cluj, cu o valoare de 40 mil. lei. Cumpărătorul este Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, iar agentele implicate în tranzacție sunt Mihaela Keller, RE/MAX Grup de Lux si Anca Olariu, RE/MAX Concept.

Proprietatea reprezintă una dintre cele mai impozante clădiri aflate în zona istorică a orașului, respectiv primul hotel de cinci stele dat în funcțiune în Cluj-Napoca, cu o suprafață de cca. 8000 mp, care a fost construit pe platforma fostei fabrici „Feleacul”. În urma tranzacției, acesta va fi transformat în noul sediu al Facultății de Drept din cadrul UBB.

Negocierile au durat peste șase luni, incluzând perioada de obținere a avizelor de la Ministerul Educației și acordul Guvernului. Tranzacția a fost intermediată în colaborare de două agente de la birouri distincte RE/MAX, fapt ce demonstrează încă o dată importanța cooperării într-o rețea, întrucât toți cei implicați în tranzacție participă activ la buna desfășurare a acesteia. Astfel, fiecare agent are în vedere interesele părții pe care o reprezintă, cumulând cunoștințe specifice și abilități diferite pentru a încheia tranzacția. Intermedierea vânzării Opera Plaza reprezintă, de altfel, cea mai mare tranzacție realizată de RE/MAX România până în prezent, cu o valoare de 40 mil. lei. Totodată, este și cea mai mare tranzacție încheiată în Cluj anul acesta.

„Pentru mine a fost o tranzacție de suflet. Eu sunt licențiată la acestă facultate, la fel și fiul meu, drept pentru care reușita acesta are și o componentă emoțională. Pe lângă faptul că am reușit să intermediem o tranzacție de calibrul acesta, din punctul de vedere al provocărilor profesionale, mă bucur că am putut fi parte la o decizie strategică a instituției care m-a format”, a declarat Mihaela Keller, Sales Associate RE/MAX Grup de Lux.

„Intermedierea acestei vânzări reprezintă o mare mândrie pentru mine ca profesionst în real-estate și o bucurie pentru  că am reușit să satisfacem nevoile clienților noștri. Iar faptul că am reușit să închidem cea mai mare tranzacție din istoria RE/MAX România  demonstrează  că experiența, dăruirea și pasiunea creează valoare”, a declarat Anca Olariu, Sales Associate RE/MAX Concept.