Cinema in the Park: Seri de film în aer liber #PePROMENADA MALL

În weekendul 17 – 18 iulie, cinefilii sunt așteptați pe terasa Promenada Mall pentru a se bucura de atmosfera de vacanță cu două seri de cinema în aer liber, deasupra orașului, la cea de-a doua ediție Cinema in the Park. Proiecțiile vor avea loc pe terasa generoasă și verde de la etajul 2, într-o atmosferă de picnic sub cerul liber.

Accesul la proiecții se va face pe bază de înscriere în prealabil pe https://promenada.ro/cinema-in-the-park-pe-promenada/, în limita a 200 persoane pe seară.

În seara de sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21.30, cinefilii sunt așteptați la proiecția filmului Chef, o comedie savuroasă și delicioasă, cu actorii Jon Favreau, Sofia Vergara și Scarlett Johansson în rolurile principale. Filmul urmărește povestea unui chef faimos din Los Angeles al cărui traseu către faima gastronomică este întrerupt abrupt de recenzia un critic de restaurante.

Duminică, 18 iulie, de la ora 21.30, publicul se va răcori cu super-producția Baywatch, filmul de acțiune inspirat de serialul de succes din anii ’80 și ’90 despre viața salvamarilor din California, cu Dwayne Johnson, Pamela Anderson și Zac Efron în rolurile principale.

Accesul este gratuit în zona de proiecție și se face începând cu ora 16:30, în baza rezervării online și a unei brățări primite la intrare. Începând cu ora 18.00, publicul se va putea bucura de un moment muzical oferit de Cvartetul Anima, proiecția filmului fiind programată să înceapă la 21:30. Cinema in the Park este un eveniment răcorit de Birra Morreti.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat periodic, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.