Rohlik Group îl anunţă pe Tomáš Chadzivasilis ca CEO al Sezamo.ro

În urma anunțării lui Michael Kaiser în funcția de Chief Commercial Officer pentru Sezamo România, Rohlik Group („Rohlik”) anunță că Tomáš Chadzivasilis va ocupa funcția de Chief Executive Officer. Sezamo.ro este noul serviciu românesc de livrare a alimentelor lansat de Rohlik Group – unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de livrare online de produse alimentare din Europa.

Începând din 2022, consumatorii români vor experimenta un nou mod de a face cumpărături pe www.sezamo.ro, cu accent pe produse proaspete de înaltă calitate și mărfuri de la fermieri și artizani locali, precum și branduri internaționale de top și mărci proprii. Misiunea Sezamo, ca și cea a Grupului Rohlik de pe alte piețe europene, este de a permite oamenilor să trăiască vieți mai fericite și mai sănătoase. Acest lucru se realizează prin utilizarea propriilor sale tehnologii și servicii logistice de vârf la nivel mondial, concentrându-se pe operațiuni durabile, inclusiv vehicule electrice și alimentate cu gaz sau biciclete de marfă propulsate de oameni, parteneriate puternice cu producătorii locali și, acolo unde este posibil, – ambalaje ecologice și pungi de cumpărături reutilizabile.

Tomáš Chadzivasilis are pregătire în tehnologie și servicii în Republica Cehă și România, care se potrivește perfect cu nevoile Grupului Rohlik și ale Sezamo. El se alătură Sezamo.ro cu peste douăzeci de ani de experiență în management, preponderent la nivel de CEO. Cariera lui poate fi rezumată ca fiind cea a unui lider transformațional și a unui manager adaptat schimbării. Fie că este vorba de conducerea unui mare furnizor de servicii de telecomunicații achiziționat de T-Mobile cu sediul în Praga, administrarea altei companii de telecomunicații până la momentul retragerii, sau experiența vastă în România, inclusiv responsabilitatea implementării a diverse servicii în cadrul Romtelecom (Telekom România) și mai apoi ca CEO al NextGen Communications, experiența sa este exact ceea ce o companie tech precum Sezamo necesită: abilitatea de a livra un serviciu uimitor către sute de mii și, în cele din urmă, milioane de consumatori.

„Sezamo va deveni principalul jucător din piața serviciilor de livrare de alimente din România. Faptul că ne aflăm deja într-o creștere rapidă în multe țări confirmă că modelul de business al Grupului Rohlik este exact ceea ce clienții au nevoie și apreciază și abia aștept să îl adaptez pieței din România. După ce, la rândul meu, am fost client Rohlik în Republica Cehă încă din prima zi, sunt încântat să mă alătur grupului și sunt entuziasmat să ofer aceeași experiență grozavă clienților noștri din România. Serviciul nostru bazat pe misiunea ”Mănâncă bine, trăiește bine!” le va permite consumatorilor noștri să aibă vieți mai fericite și mai sănătoase, prin livrarea de mâncare bună și experiența excelentă a clientului”, spune Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer în România.

Tomáš Chadzivasilis vine cu o abordare de „a face lucrurile să se întâmple”, întotdeauna provocând status quo-ul pentru a oferi cel mai bun serviciu consumatorilor. Rolul său a fost să transforme business-uri, orientându-le mai mult către client. Setul său de abilități foarte divers este optim pentru o nouă companie de vânzare online precum Sezamo, deoarece poate livra rezultate și poate conduce activitățile în orice fază în care s-ar putea găsi compania, de la căutarea de idei, lansare și până la creșterea valorii acesteia.

„Experiența variată, dar complementară a lui Tomáš întrunește perfect nevoile Rohlik Group și Sezamo pentru România”, afirmă Tomáš Čupr, fondator și acționar majoritar al Rohlik Group, adăugând că: „Pasiunea sa pentru construirea și dezvoltarea companiilor, echipelor și produselor de la zero, experiența sa largă în alimentație și retail, precum și abordarea creativă și echipa de management puternică care îl sprijină sunt factorii cheie care îl fac cea mai potrivită alegere pentru funcția de CEO al Sezamo România.”

În primul an, Sezamo va putea livra aproximativ 8.000 de articole diferite direct în casele clienților în termen de 2 ore de la plasarea comenzii chiar din prima zi. Produse regionale proaspete, cum ar fi fructe și legume, carne, pește, lactate și produse de panificație completează gama completă de produse furnizată de Sezamo, împreună cu mărci internaționale și produse proprii. Românii vor avea astfel, în 2022, o alternativă de zi cu zi mai bună la cumpărăturile din supermarket.

Pentru a răspunde tuturor nevoilor vânzătorilor și clienților Rohlik, un depozit dedicat de 10.000 mp în CTPark București Nord va fi personalizat și va include spații de depozitare dedicate cu temperatură controlată pentru produsele proaspete pe care Sezamo le va oferi. Locația a fost de o importanță cheie, deoarece trebuie să fie accesibilă atât echipelor de livrare a clienților, cât și furnizorilor.