Peter Latos este noul lider al departamentelor de Consultanță și Strategie și Tranzacții ale EY România

Peter Latos preia conducerea departamentelor de Consultanță și Strategie și Tranzacții ale EY România, începând cu luna iulie 2021.

Consultant experimentat pe zona de fuziuni și achiziții (M&A), Peter Latos are peste 20 de ani de experiență în consilierea clienților în tranzacții în diferite zone geografice precum: Marea Britanie, Brazilia, Rusia și, mai recent, Ucraina. Cu o experiență semnificativă în mai multe sectoare, inclusiv în domeniul energiei, tehnologiei și mass-mediei, precum și al bunurilor de larg consum, Peter Latos deține o vastă experiență în conducerea de echipe multidisciplinare și în coordonarea de proiecte importante legate de transformarea de business.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „Peter va contribui la consolidarea poziției noastre de lider în piața serviciilor profesionale din România prin intermediul unei abordări coordonate și centrate pe client, integrând tehnologia și expertiza multisectorială, care să răspundă provocărilor strategice ale clienților noștri.”

Peter a condus cu succes o companie de consultanță și tranzacții în Europa Centrală și de Est, lansând mai multe linii de servicii și dublând echipa în trei ani. În cadrul acelei companii, a lansat practica de analiză a datelor în Rusia și a implementat alianța globală a firmei cu Microsoft în Rusia și Ucraina.

Peter Latos este membru al Asociației Experților Contabili Autorizați, este licențiat în afaceri internaționale la Universitatea din Edinburgh și deține o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor la Ecole Nationale des Ponts et Chaussées School of International Management din Paris, cu specializarea în management strategic avansat și fuziuni și achiziții.

One thought on “Peter Latos este noul lider al departamentelor de Consultanță și Strategie și Tranzacții ale EY România

Comments are closed.