Workshop de machiaj de teatru susținut de Minela Popa

În perioada 13 – 15 mai 2024, în cadrul Centrului de Cercetare și Creație Teatrală “Ion Sava”, va avea loc un Workshop de machiaj de teatru, susținut de Minela Popa. Programul de lucru va fi zilnic între orele 11:00 – 13:30 și 14:00 – 16:00.

Minela Popa este un make-up artist de referință pentru scena românească, cu o vastă experiență în teatru și film. Lucrând alături de mari regizori ai lumii, de la Silviu Purcărete la Robert Wilson, arta Minelei Popa a îmbogățit vizual spectacole importante și a însoțit estetici diverse.

Minela Popa are o lungă activitate la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova și este cadru universitar în Departamentul de Arte – Teatru și Muzică al Facultății de Litere din Craiova.

Atelierul se adresează atât absolvenților de scenografie, regie, actorie, cât și studenților de la Licență anul III sau Master.

Vor putea participa un număr maxim de 20 de persoane. Selecția participanților se va face pe baza unui CV trimis la adresa centrulsavatnb@gmail.com până la data de 10 mai 2024, ora 12:00.