SLIDES de care să te îndrăgostești în vacanță

Vara, picioarele tale merită să stea descoperite în slides – șlapii, care până nu de mult erau rezervați pentru plajă și piscină, în acest sezon iau cu asalt înclusiv orașele.

Tendința momentului este perfectă pentru nenumărate ocazii, alături de accesoriile potrivite. Noi am făcut o incursiune printre colecțiile disponibile pe epantofi.ro și am întocmit pentru tine un wishlist cu aer de vacanță. Enjoy!

Pe primul loc găsim un evergreen al modei – slides din plastic colorat, pe care îi poți asorta cu pedichiura, culoarea costumului de baie sau – de ce nu – starea de spirit. Caută-le la Just Cavalli, adidas și Versace Jeans Couture.

Varianta chuncky (cu talpă groasă) reprezintă un upgrade pentru ținute mai elaborate, fiind un 2 în 1 perfect pentru plajă și ieșiri estivale. Gap, Crocs și Tommy Jeans aduc în prim plan o mulțime de modele colorate, printre care găsești și modele cu reduceri irezistibile.

Birkenstock. Nu putem vorbi despre slides fără a menționa cea mai populară alegere printre celebrities și influencers precum Kate Moss, Alexa Chung, Gigi Hadid și mulți alții. Este un moment bun pentru a-i achiziționa, deoarece este foarte posibil să se transforme într-o marcă de lux în viitorul apropiat.

Dacă ai nevoie de o soluție stilistică smart pentru cocktailuri cu vedere la apus și briza mării, o pereche de slides din piele sunt varianta potrivită. Nimic nu se  potrivește mai bine cu rochii maxi cu spatele gol și bijuterii impunătoare, nu-i așa?

Caută culori gurmande de caramel, zmeură, portocală și kiwi în colecțiile Furla, Pinko și Patrizia Pepe.