La Clarfon ai cele mai bune tratamente pentru ochelarii de vedere

În cabinetul de optică medicală Clarfon vei descoperi cele mai bune tratamente aplicabile lentilelor tale.

Conform unei statistici a Consiliului European de Optometrie și Optică, o medie de 48% din populația Europei poartă ochelari de vedere. Cel mai mare procent se înregistrează în Slovacia, cu 85 %, iar cel mai mic în Croația, cu 15% din populație. România se află sub media europeană, 45% din populația țării noastre purtând ochelari, conform acestei statistici.

După cum se poate remarca, pentru mulți dintre noi, ochelarii sunt accesorii indispensabile. Din acest motiv, este important ca în momentul în care îi alegem să acordăm atenție sporită și lentilelor.

Fiecare persoană cu deficiențe de vedere are nevoi diferite în ceea ce privește perechea perfectă de ochelari şi merită să cunoști și ce tip de tratament este avantajos pentru lentilele tale.

Unul dintre cele mai frecvente tratamente ce se aplică pe lentilă este cel antireflex. Clarfon recomandă această modalitate de protecție a lentilei pentru a vedea și a fi văzut.

Tratamentul anitireflex ne ajută să dispunem de o vedere clară în momentul în care suntem expuși la lumină puternică, de orice tip. Această modalitate de tratament blochează reflexia luminii pe întreaga suprafață a lentilei, în același timp mărind transparența câmpului vizual și oferind o vedere mai clară indiferent de intensitatea luminii.

De asemenea, un tratament important și din ce în ce mai utilizat în momentul actual este tratamentul pentru lumina albastră. Acesta are scopul de a ne proteja ochii de lumina produsă de ecranele digitale precum cele ale telefonului, tabletei, laptopului, monitorului sau ale televizorului.

Un alt tratament frecvent recomandat este cel pentru o curățare eficientă. Acesta este tratamentul recomandat pentru o rezistenţă mai îndelungată a lentilelor la factorii naturali și cei artificiali. Acesta reduce aderenţa picăturilor de apă şi a murdăriei, uşurând astfel curăţarea lentilei fără ca ea să se zgârie.

Vino în cabinetul de optică medicală Clarfon din orașul tău și află care este tratamentul potrivit lentilelor tale. Discută cu unul dintre optometriștii Clarfon și vei avea parte de cele mai bune recomandări cu privire la recuperarea acuității vizuale. Venind la Clarfon, ai posibilitatea să îți testezi gratuit vederea și să beneficiezi de 50% REDUCERE la orice tip de rame și un sistem de rate fără dobândă!