Various Brands inaugurează un nou magazin, în Shopping City Târgu Mureș

Various Brands, cunoscutul multibrand național cu capital 100% autohton, a inaugurat un nou magazin de articole sportive, în Shopping City Târgu Mureș, rețeaua ajungând în prezent la 23 de unități situate în marile centre comerciale din țară.

De-a lungul celor 13 ani de activitate pe piața din România, Various Brands și-a extins în ritm constant rețeaua de magazine, astfel încât produsele lor de calitate, de la marile branduri internaționale, precum Nike, Puma, adidas, Jordan și altele, să ajungă la cât mai mulți iubitori ai modei stradale. În plus, platforma de e-commerce, www.various-brands.ro, completează perfect magazinele fizice, oferind oricui ocazia de a se bucura de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport la prețuri accesibile.

Extinderea rețelei Various Brands este una fulminantă în această perioadă, iar co-ownerul Nicolae Popa anunță că aceasta nu se va opri curând: „Cu toate că planurile făcute anterior începerii pandemiei au fost întârziate de factori care nu au depins de noi, am reluat strategia de extindere națională, magazinul din Shopping City Târgu Mureș fiind cel de-al treilea deschis în decurs de o lună.”

Noul magazin Various Brands din Târgu Mureș este primul din jumătatea superioară a Transilvaniei, deschizând, astfel, un nou drum către publicul din această zonă aflată în continuă dezvoltare: „Deschiderea unui nou magazin vine, întotdeauna, cu o imensă bucurie și satisfacție pentru noi, mai ales dacă pătrundem într-o nouă zonă geografică. Ne plac provocările și ne dorim întotdeauna să ne depășim limitele, așadar inaugurarea magazinului din Shopping City Târgu Mureș reprezintă dovada clară că odată ce ne stabilim un obiectiv, nimic nu ne stă în cale”, declară Bogdan Nania, co-owner Various Brands.

Design-ul noului magazin este unul minimalist, la fel ca în toate unitățile rețelei, astfel încât să fie puse în valoare toate articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte sport comercializate. Various Brands pune întotdeauna accentul pe oferirea unor produse de calitate la prețuri rezonabile și promite o experiență de shopping plăcută, atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online, www.various-brands.ro.

Toți locuitorii frumosului oraș Târgu Mureș sunt așteptați în magazinul din incinta Shopping City Târgu Mureș să descopere o selecție bogată de produse de streetwear, de la sneakerși cu design futurist până la piese vestimentare realizate din materiale premium, plăcute la atingere, care oferă confortul și lejeritatea necesare zi de zi.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 18 orașe din țară. În prezent, sunt 21 de magazine de linie Various Brands în Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall și Shopping City Târgu Mureș și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și un magazin online, www.various-brands.ro.

Various Brands, your #sportexperience!

4,523 thoughts on “Various Brands inaugurează un nou magazin, în Shopping City Târgu Mureș